Overbruggingskrediet vergelijken

U wil alvast van start gaan met de aankoop of bouw van uw nieuwe woning, huis, appartement,… maar u kunt de huidige woning nog niet meteen verkopen? Dat is een situatie waarin gebruik wordt gemaakt van het overbruggingskrediet.

overbruggingskrediet - de huisopkoper

Overbruggingskrediet, nieuwe oplossing.

Tot voor kort was dit vaak de enigste oplossing. Sinds de huisopkoper op de markt is, hoeft u geen overbruggingskrediet meer aan te gaan. De huisopkoper koopt uw woning zelf aan, betaalt binnen de 24u een voorschot en de akte is binnen de 2 maanden rond. Dat wil zeggen, u bent zeker van uw geld binnen de 2 maanden en hoeft geen overbruggingskrediet aan te gaan. Bij ons bent u zeker dat u uw geld ontvangt en wanneer u uw geld ontvangt, geen zorgen meer.

 

Overbruggingskrediet, direct geld

Er zit wel een addertje onder het gras bij een overbruggingskrediet. Het terugbetalen van de intresten gebeurt meestal per maand, per kwartaal of pas op het einde van de looptijd. Deze kortlopende kredieten (meestal enkele maanden) kunnen echter een behoorlijk hoge kost met zich meebrengen. Deze lening kan u dus in financiële problemen brengen.

 

Terugbetaling lening

Een veel voorkomend geval voor het aangaan van een overbruggingskrediet is de hoge terugbetaling van een hypothecair krediet. Er wordt een tweede woning aangekocht en de terugbetaling wordt moeilijk. Pensioen, ziekte, echtscheiding,..

 

De huisopkoper heeft de mogelijkheid elk dossier apart te bekijken en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Wilt u uw huis snel verkopen voor welke reden ook, contacteer ons. Lees onze vele referenties erop na van klanten die hun huis snel verkocht hebben.