Uw huis verkopen omdat u snel geld nodig hebt?

Uw woning verkopen aan een opkoper biedt u heel wat voordelen. Misschien hebt u het moeilijk om uw lening af te lossen? Of krijgt u te maken met een scheiding of een overlijden in de familie? Zit u met achterstallige onderhoudskosten of loopt u risico op een bankbeslag? Een gedwongen verkoop of een bankbeslag levert altijd minder geld op dan als u uw huis zelf verkoopt. De Huisopkoper garandeert u een veilige, eenvoudige en razendsnelle verkoop.

dehuisopkoper

Binnen 24 uur geregeld

Minstens €2.500 voorschot | De HuisopkoperOf u nu dringend geld nodig hebt of gewoon van uw huis af wilt: De Huisopkoper is bereid om uw eigendom vandaag nog te kopen.  Wij zijn altijd op zoek naar woningen om direct te kopen. Als u akkoord gaat met ons bod, kan uw woning zelfs binnen 24 uur verkocht zijn. En u krijgt meteen een voorschot tot 25.000 euro. Direct geld dus.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

eenVrijblijvend bezoek

tweeDirect een voorschot

drieVerkoop bij notaris

Alle mogelijke eigendommen

De Huisopkoper koopt alle mogelijke eigendommen:

  • Huizen
  • Rijhuizen
  • Appartementen
  • Opbrengsteigendom
  • Bouwgrond

U kunt ons alle mogelijke eigendommen aanbieden, in welke staat ze ook zijn. Is uw woning vochtig, slecht onderhouden of volledig aan vernieuwing toe? Of wordt uw huis onbewoonbaar verklaard en ziet u op tegen de kosten om het te herstellen? In elke omstandigheid kunt u rekenen op De Huisopkoper. Welk pand u ook hebt, wij kopen het.

  • De beste manier om van schulden af te komen, is betalen en snel actie ondernemen om de maandelijkse kosten te verminderen.
  • Door uw huis snel te verkopen kunt u uw geldzorgen vergeten.
  • Via De Huisopkoper verkoopt u uw huis snel en discreet. En u bent zeker van het geld dat u dringend nodig hebt. Dat is waar De Huisopkoper u mee kan helpen.

In welke staat het huis ook is, laat het leegmaken en schoonmaken gerust over aan ons. Ook als het nog vol inboedel staat of aan een stevige grote schoonmaak toe is. Wij bieden u een volledige service bij de verkoop van uw huis. Verkoop uw huis en ontvang snel geld.

Vandaag nog uw huis verkopen zonder makelaar?

Bel 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Uw huis kan echt in één dag verkocht zijn.

Snel geld nodig, vandaag nog?

Contacteer ons via mail of telefoon.

IK WIL MIJN HUIS SNEL VERKOPEN

MEER WETEN?

Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van huizen wanneer u snel geld nodig hebt, of voor een gratis afspraak.