DE BESTE OPLOSSING OM SNEL UW HUIS TE VERKOPEN! AL 15 JAAR LANG De Huisopkoper WIJ KOPEN UW HUIS Direct voorschot 25.000€ Aankoop huizen, woningen, appartementen en bouwgronden DIRECT GELD

Snel uw huis verkopen zonder makelaar?

De Huisopkoper en zijn team zijn al sinds 2000 actief op de vastgoedmarkt, waardoor wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben. U kunt onze solvabiliteit natrekken via trends top (BE 0849.640.024). We zijn geen vastgoedmakelaar of immobiliënkantoor. Wij kopen uw huis direct zelf op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handelen snel en goed.

Bovendien nemen we alle extra kosten voor onze rekening, zoals schoonmaak, notaris en de vijf attesten die u nodig hebt om uw huis te verkopen (t.w.v.€ 700).

Verkoop slim : Bel ons!  0475 22 66 99

CONTACTEER ONS

Vul dit even in en dan bellen wij u vrijblijvend op.

Nancy, weet dat wij heel tevreden zijn met jullie manier van werken. Wij kregen de prijs die wij vroegen en alle afspraken zijn jullie perfect nagekomen. Albert, Anita- Antwerpen

 15 jaar ervaring – Vastgoedexperts aankoop

Het Team van dehuisopkoper komt uit de vastgoed sector, 2 ervan stammen uit een nest van vastgoed in Oost Vlaanderen, van vader op zoon en vader op dochter. Zij hebben allebei, jarenlang een immobiliën kantoor gerund, waar zij de kennis en expertise hebben opgedaan die zij nu perfect kunnen gebruiken om uw huis aan te kopen tegen de juiste prijs.  Door de jarenlange ervaring hebben zij een ideale voeling met U en het vastgoed. De derde medewerker was in een vorig leven boekhouder maar is sinds enkele jaren gebeten door de microbe van het vastgoed.

verkoop huisDeze 15 jaar ervaring en meer stelt de huisopkoper in de mogelijkheid om zeer snel een bod uit te brengen. Wij hebben elks onze kennis per regio waardoor wij bijna heel Vlaanderen bestrijken. Onze hoofdactiviteit ligt in Oost Vlaanderen, Antwerpen en West Vlaanderen maar Limburg en Vlaams Brabant geniet ook onze aandacht.

Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen?

Bel/sms 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Uw huis kan in één dag verkocht zijn.

Onze bedoeling? Uw woning verhuren of renoveren. En daar profiteert u van. Wij kopen uw huis onmiddellijk op, zonder valse beloften en eindeloze kijkdagen, en met een direct voorschot.

Honderden referenties

De laatste vijftien jaar hebben we al talloze woningen gekocht en mensen gelukkig gemaakt. Lees er maar even de reacties van tevreden klanten op na. We werken in alle Vlaamse provincies.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

eenVrijblijvend bezoek

tweeDirect een voorschot

drieVerkoop bij notaris

HUIS VERKOPEN? MAIL ONS VANDAAG NOG!

Handel slim? : Bel ons!  0475 22 66 99

Door onze jarenlange ervaring werken we uiterst professioneel, met een grondige kennis van de markt en met eigen financiering. We werken volledig onafhankelijk. We komen bij u ter plaatse kijken en bieden u de best mogelijke prijs voor uw huis, uw rijhuis, uw appartement, uw bouwgrond.

De Huisopkoper koopt uw huis, appartement of bouwgrond en neemt u alle zorgen uit handen door de volledige afhandeling te regelen.

de huisopkoperIn welke staat het huis ook is, laat het leegmaken en schoonmaken gerust over aan ons. En hebt u problemen met uw bank? Ook dan kunnen we helpen door onze ervaring en onze sterke contacten.

Bel/sms 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Uw huis kan in één dag verkocht zijn.

MEER WETEN?

Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van huizen, of voor een gratis afspraak.