openbare verkoop huis - de huisopkoper

Openbare verkoop huis

Een openbare verkoop is een verkoop bij opbod die wordt aangekondigd met aanplakbrieven en publiciteit in de media, immoweb en andere immo websites.
Daarbij wordt ook meegedeeld:

hoe kandidaat-kopers het goed kunnen bezichtigen
welke notaris het goed te koop aanbiedt
waar de verkoop van het pand plaatsvindt
op welke dag en welk uur de verkoop plaatsvindt

Openbare verkoop huis Antwerpen

Veel openbare verkopen vinden plaats in lokale cafés of lokalen. Alle kopers verzamelen en wachten het instelbod af. Dan kan het bieden beginnen, hou er wel rekening mee dat er een serieus percentage bijkomt aan belastingen, tot ongeveer 20%.

Huis verkopen direct geld

De huisopkoper koopt onmiddellijk aan, vandaag gebeld kan vandaag verkocht zijn, lees onze tevreden klanten erop na. Er wordt een voorschot betaald tot 25.000€. Alles attesten worden aangevraagd en betaald door de huisopkoper, die nodig zijn om uw woning te verkopen, dit twv 1.000€.

Openbare verkoop huis Gent

Het tijdstip van een openbare verkoop vindt plaats tijden de kantooruren. Dit is natuurlijk niet zo interessant voor particuliere kopers, dan moet je immers al verlof gaan nemen om naar een openbare verkoop van vastgoed te gaan. Het merendeel van de kopers zijn professionele kopers wat natuurlijk de prijs drukt van de openbare verkoop.