Huis verkopen in slechte staat, hoe doe ik dat?

Stel je wilt je huis verkopen in slechte staatDe huisopkoper heeft een speciale dienst voor  opruiming en leeghalen van woningen. Ongeacht de staat waarin het vastgoed zich bevindt. Dat kan een slechte staat zijn, het huis kan nog vol staan met een inboedel. Het huis kan serieus verwaarloosd zijn door leegstand. Dat maakt voor de huisopkoper niets uit. Een huis verkopen in slechte staat daar maakt de huisopkoper geen probleem van. Wij kopen woningen aan in de staat waar de woning zich in bevindt.

huis verkopen in slechte staat

Veel mensen zijn wat beschaamd voor de staat waarin hun woning zich bevindt. Dat is normaal, niemand laat graag een woonst zien waar ze een zekere gene over hebben, dat is heel menselijk. Wij van de huisopkoper maken daar absoluut geen punt van. Kijk naar de foto’s op de pagina, elke huis komt voor ons in aanmerking. Wij maken geen onderscheid tussen huizen en nemen voor veel mensen graag de zware last weg van het huis en de daarbij behorende opruiming en opkuiskosten, wij kuisen de woning op.

Woning in slecht staat verkopen

Vaak doen deze zaken zich voor na een overlijden van een familielid, de woning in slecht staat blijft een hele tijd leeg staan en verwaarloosd daardoor. Soms gebeurt het ook dat iemand ziek valt en een hele tijd in het ziekenhuis terecht komt waardoor de woning ook een hele tijd onbewoonbaar blijft en het huis in een slechte staat komt te staan. In sommige gevallen doen financiële problemen mensen de das om en kunnen ze hun huis niet meer onderhouden en herstellingswerken uitvoeren waardoor de staat van de woning achteruit gaat. In deze gevallen willen mensen hun huis direct verkopen.

Voor elke woning is een oplossing, laat u vooral niet ontmoedigen door de staat van de woning. Een woning verkopen is een kwestie van de juiste beslissingen te nemen.  Als huizen die er niet zo best aan toe zijn niet verkocht worden is dat ook slecht voor de buurt eromheen zowel qua waarde als qua veiligheid en hygiëne. Leegstand van een huis is voor niemand goed en in de laatste plaats niet voor het huis zelf. Een directe verkoop dringt zich vaak op.

Vastgoed in slechte staat, aankoop door de huisopkoper

De huisopkoper koopt uw woning, ook al is ze in slechte staat. Een voorschot van 10.000€ wordt direct betaald.