Hoeveel kost mijn huis, dat wil iedereen weten.

Een veel gestelde vraag die mensen hebben als ze de huisopkoper  bellen is “hoeveel kost mijn huis nu werkelijk” of “hoeveel is mijn huis waard. Het antwoord op deze vraag wordt beïnvloed door een aantal factoren.

  • Wat is de staat van de woning
  • Waar is het gelegen
  • Wat is het voor u waard
  • bent u beïnvloed door valse beloftes

4 elementen die de vraag ” hoeveel kost mijn huis  of wat kost mijn huis” bepalen.

  • Wat is de staat van de woning die men wilt verkopen. Is het een nieuwbouw, een te renoveren woning , in goede staat , in slechte staat, heeft het huis een garage, tuin. Zeer belangrijke zaken die bepalen hoeveel uw huis werkelijk kost.
  • Waar is het gelegen, vaak een overschatte factor in het vastgoed. Vlaanderen is dichtbevolkt, waardoor de meeste woningen relatief goed bereikbaar zijn. Meestal wel redelijk dicht bij een stadskern zijn gevestigd daar kan vaak al geen onderscheid worden gemaakt met de andere woningen. De echte stadswoningen, afgelegen woningen en vastgoed met zicht op zee springen hieruit.

hoeveel kost mijn huis

  • Wat is het voor u waard,  dit kan ongewild de verkoop van uw woning in de weg staan. Een woning verkopen is vaak iets emotioneels wat ook  zeker te begrijpen is.  Waardoor het rationele soms naar de achtergrond verdwijnt en een snelle verkoop van uw huis in de weg kan staan.
  • Bent u beïnvloed door valse beloftes, dit kan heel breed worden bekeken. Vele schatters van huizen, huizen website, mensen die vermoeden dat ze kennis hebben van vastgoed beïnvloeden vaak de verkoper, soms met goede intenties maar meer vanuit eigenbelang. Daardoor krijgt de verkoper een valse hoop qua prijsbepaling en dit beïnvloed de vraag  ” hoeveel kost mijn huis” op een negatieve manier waardoor de verkoper vaak een veel te hoge prijs verwacht voor zijn woning en dus als gevolg het niet verkocht krijgt.

Wat kost mijn huis

De huisopkoper kan de prijs van uw woning bepalen. Als de prijs overeengekomen is kan de verkoop plaatsvinden. U ontvangt direct een voorschot tot 10.000€. Onze slogan is direct geld bij de verkoop van uw woning, lees onze vele referenties erop na.

Hoeveel kost mijn huis, wat kost mijn huis, is dus niet zo maar in 1, 2 3 te bepalen vanaf een computer of door iemand die geen kennis van zaken heeft. Uw huis verkopen maak de juiste keuze.

hoeveel kost mijn huis - notaris