Huis te koop, huis te koop zetten?

huis te koop | De Huisopkoper

huis te koop

Huis te koop, huizen te koop, appartement te koop, bouwgrond te koop,… Het draait allemaal om hetzelfde. Hoe krijg ik het verkocht, wie wilt het kopen en tegen welke prijs? Vaak is het een zaak voor specialisten die zich met deze materie bezig houden.

Anno 2016 is er een overdaad aan huizen die “te koop” staan op de markt. Lang niet alle huizen raken verkocht binnen het jaar. Velen willen hun huis snel verkopen maar dat lukt niet altijd binnen de gewenste termijn. Wat nu gedaan?

 

huis te koop zetten

Huis te koop, wat niet te doen?

Een juiste prijssetting is van levensbelang bij de verkoop van uw woning. Velen slagen er niet in om de juiste prijs op hun woning te zetten. Onlangs nog gezien ” huis te koop in gent” een vraagprijs die ver boven de 500.000€ ging. Uiteindelijk is het huis verkocht voor 350.000€ wat toch 70% van de vraagprijs was om maar aan te geven dat er een wereld van verschil ligt tussen vraagprijs en werkelijk betaalde prijs.

Huis verkopen, direct geld

De huisopkoper handelt zeer snel, als u vandaag belt kan u woning vandaag verkocht zijn. Door ons team aan experts dat klaar staat om uw woning te analyseren en te taxeren weet u direct wat u woning waard is. U voorschot tot 10.000€ kan betaald worden en de verkoop is gestart.

  • snel
  • discreet
  • voorschot tot 10.000€

Huis te koop zetten

Na onderzoek is gebleken dat mensen voor heel verschillende redenen hun vastgoed verkopen. Een grote groep wil groter gaan wonen. 30% kan de kosten van de woning niet meer betalen en dus ook de noodzakelijke renovaties  niet meer uitvoeren.

huis verkopen zonder makelaar

Huizen staan er genoeg te koop, nu ze nog verkocht krijgen. Het grootte aanbod van woningen die te koop staan heeft er ook voor gezorgd dat de makelaars als paddestoelen uit de grond zijn beginnen groeien. Als ik het goed voorheb was er zelfs een  uitzending van Telefacts aan gewijd. Daar werd het beroep van makelaar voorgesteld als het kip met de gouden eieren. Misschien was dit zo vroeger. Maar door de vele concurrentie zijn deze makelaars alsmaar hogere prijzen beginnen schatten om hun contracten binnen te halen, waardoor de prijzen van de vastgoedmarkt de pan zijn beginnen uitzwieren.

  • huis te koop
  • bouwgrond te koop
  • appartement te koop
  • studio te koop

Deze bordjes hierboven zal ons straatbeeld nog lang overheersen. Wie een woning te koop zet kan maar beter goed nadenken wat hij of zij wil.