Leegstand, verkrotting, verwaarlozing

Leegstand Antwerpen

Leegstaande gebouwen in Antwerpen zijn er bij de vleet. Ze zijn een doorn in het oog van de buurt en vaak ook van het stadsbestuur.
De huisopkoper probeert hier een voortrekkersrol in te spelen en ervoor te zorgen dat er minder leegstaande gebouwen zijn. Verlaten gebouwen in Antwerpen brengen belastingen met zich mee voor de eigenaar, leegstandsbelasting. Deze belasting in Antwerpen op leegstand kan serieus oplopen tot wel 2400€ per jaar. Leegstaande gebouwen of leegstaande panden zijn vaak een probleem wat de eigenaar niet meer aankan. De financiële middelen, moed, mankracht ontbreken om de woning te renoveren.

Leegstand Gent

De leegstaande panden in Gent zijn er nog altijd maar het probleem is al wel gedeeltelijk aangepakt door het stadsbestuur. Verlaten gebouwen zal men minder aantreffen in het Gentse dan in andere steden. Door een goede samenwerking tussen de stad Gent en de belastingdienst Gent zijn deze cijfers in dalende lijn. Alle informatie betreffende leegstand Gent kan u terug vinden op de website van de stad Gent of bij de belastingdienst Gent.

Verlaten gebouwen België

Wij van de huisopkoper zijn actief over heel Vlaanderen. Een bouwvallig huis een krot huis of een verwaarlozing woning kan zich in elke stad of gemeente voordoen in Vlaanderen of Wallonië. Als uw huis onbewoonbaar verklaard is of u betaald al belasting op leegstand of er is verwaarlozing op uw woning, mag u ons altijd contacteren. De huisopkoper helpt u graag in raad en daad en koopt uw woning op.

leegstand, verwaarlozing,verkrotting

Leegstandsbelasting

Belasting dat wordt aangerekend indien een woning of huis langer leeg staat dan 12 maanden. Dit is om te vermijden dat een buurt verloederd.

Verwaarlozing

Verwaarlozing van een woning is een stadsprobleem wat wordt verrekend in de krotbelasting.

Direct geld, de huisopkoper

De huisopkoper koopt uw woning. Staat het op op lijst van leegstand, lijst van verwaarlozing of lijst van verkrotting. Dat is geen probleem voor de huisopkoper. Wij kopen uw huis en betalen direct een voorschot tot 10.000€.