Beste Gentenaar, Heeft u een huis te koop?

Wij gaan actief op zoek naar mensen die hun huis of appartement willen verkopen in welke staat ook of er minstens over willen nadenken als ze een bod krijgen. We willen u laten weten dat we interesse hebben in uw woonst en als u er iets voor voelt kan u contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend. Als u een seintje geeft dan komen we ter plaatse kijken. U hebt allicht een prijs in gedachte, daar kunnen we dan over onderhandelen. Als we tot een overeenkomst komen dan kan er een compromis worden ondertekend. De akte gebeurt uiteraard bij een notaris. Als de voorlopige overeenkomst ondertekend is , dan krijgt de verkoper een voorschot op de verkoopsom. De verkopen gebeuren op een zeer correcte en officiële manier.

Wij zijn geen immokantoor , bemiddelaar of makelaars , wij kopen het pand zelf aan. Daarna kuisen wij het op of renoveren het. Wij zijn erkend als vastgoedhandelaar  met ondernemingsnummer BE 0849.640.024. Ook alle attesten nemen wij voor onze rekening, dit kan toch oplopen tot 1000€.

 

Huizen te koop in Gent

Huis “te koop” Gent. Daar zal u voortaan niet meer op dezelfde manier naar kijken, misschien hangt er wel een cadeau aan vast voor u.

Misschien kent u wel iemand die zijn huis of appartement wilt verkopen in het Gentse?  Een familielid een kennis een buur of vangt u het ergens op? Als u iemand aanbrengt waarvan wij zijn huis kunnen kopen ontvangt u een mooie Bongo bon voor een weekendje weg. Licht de eigenaar even in dat wij hen zullen contacteren. Als wij dan tot een overeenkomst komen en de woning kopen krijgt u de Bongo bon.  U bent tevreden, wij zijn tevreden en verkoper is tevreden.

Huizen te koop in Oost-Vlaanderen

Wij  hebben reeds panden aangekocht in Gent centrum, Gent zuid, Wetteren, Gentbrugge, Ledeberg, Merelbeke, Zottegem, Herzele, Sint lievens houten, Oosterzele…U kan onze vele referenties nalezen op de website. U leest het goed, niet enkel Gent centrum wekt onze interesse. Huizen in heel Oost- vlaanderen die te koop staan komen in aanmerking. Uw huis verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

woning verkopen