huis verkopen en terug huren

Huis verkopen en terug huren

Zou het niet aangenaam zijn uw huis te kunnen verkopen en het daarna terug huren? Dat scheelt u veel financiële rompslomp en geeft u een zeker gevoel in bepaalde situaties. Want uw huis verkopen en direct terughuren is in deze tijd een goede optie. Of u nu verplicht bent uw woning te verkopen of niet, terughuren maakt het een stuk aangenamer wonen, en toch in uw eigen huis. De huisopkoper is de ideale partner die u verder helpt als u uw huis wilt verkopen en terug huren. Wij nemen uw huis direct over voor de beste prijs en verhuren hem direct weer aan u terug.

Uw huis verkopen aan ons en direct terug huren heeft als voordeel dat u geen makelaar hoeft in te schakelen en/of makelaarskosten hoeft te betalen. Wij kopen direct van u en als u dat wilt, kan dat bij uw eigen notaris. Eventueel de door u ingeschakelde makelaar en de daarmee gepaard gaande kosten kopen wij voor u af. Zo wordt uw woning verkopen en terughuren een makkelijke keuze en dus een stuk goedkoper.

Uw huis verkopen en terug huren formule wordt individueel geanalyseerd per woning, niet elke woning komt in aanmerking.

 

Huis verkopen, direct geld

 

Als men zijn huis verkoopt aan de huisopkoper ontvangt met direct geld, het voorschot wordt onmiddellijk overgemaakt na het onderteken van de compromis. Bij de verkoop van een huis dient men altijd rekening te houden met een periode tussen de 2 en 4 maanden vooraleer de akte verleden is bij de notaris. Na het ondertekenen van de akte kan de huurperiode ingaan. Deze huurperiode kan individueel worden afgesproken. Huis verkopen en terug huren is een mooie formule die de huisopkoper aanbiedt.

 

Ook geïnteresseerd in uw huis verkopen en terug huren? De huisopkoper is de specialist met veel ervaring en staat u graag te woord. U kunt ons mailen op info@dehuisopkoper.be of door een contactformulier in te vullen.

U kunt onze vele referenties erop nalezen of als u dat wenst kunt u in contact komen met tevreden klanten die reeds hun huis aan ons verkocht hebben.

huis verkopen