Bespaar tijd en geld door uw woning te verkopen zonder makelaar

Verkoopt u uw huis het liefst zonder vastgoedmakelaar of immobiliënkantoor? Dat levert u heel wat voordelen op. Zeker in situaties van scheiding, overlijden of geldproblemen.

De Huisopkoper koopt uw huis rechtstreeks op, zonder tussenpersonen.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Nancy,  weet dat ik heel tevreden ben met jullie manier van werken. Ik kreeg de prijs die ik vroeg en mijn voorschot werd direct betaald. Els -verpleegster

U wint vijf keer tijd en geld zonder makelaar:

  • Geen oneindige bezoeken van potentiële kopers
  • Geen makelaars-, dossier- of andere extra kosten
  • Geen ingewikkelde contracten
  • Geen verkeerde prijsschattingen
  • Geen schoonmaak nodig

HOE GAAN WIJ TE WERK?

eenVrijblijvend bezoek

tweeDirect een voorschot

drieVerkoop bij notaris

Huis verkopen zonder makelaar

Hoeveel uw huis waard is?

Als u dat graag wilt, komt De Huisopkoper vandaag nog bij u langs om de waarde van uw vastgoed te bepalen en u een prijs voor te stellen. Als u uw woning vrij verkoopt, weet u direct welke prijs u krijgt. En als we tot een akkoord komen, krijgt u tot 25.000 euro voorschot.

Als u werkt met een makelaar, loopt u het risico op een reeks ondermaatse biedingen, of op een verkeerde, onduidelijke of veel te lage prijs. En u bent ook beter af dan met een openbare verkoop, zeker bij De Huisopkoper. Bij ons weet u direct welk bedrag u krijgt, terwijl u bij een openbare verkoop moet afwachten welke prijs er uiteindelijk geboden wordt.

In welke staat het huis ook is, laat het leegmaken en schoonmaken gerust over aan ons. Ook als het nog vol inboedel staat of aan een stevige grote schoonmaak toe is. Wij bieden u een volledige service bij de verkoop van uw huis.

Discretie verzekerd

Uw huis verkopen zonder makelaar kan heel discreet, zonder dat ook maar iémand hoeft te weten dat u uw eigendom van de hand doet. U verkoopt uw vastgoed rechtstreeks aan De Huisopkoper en u hebt dus géén last van:

  • pottenkijkers
  • een bord ‘TE KOOP’ voor uw raam
  • immo-advertenties met foto’s van uw huis

Direct geld

Als wij samen tot een prijs komen wordt de compromis ondertekend enMinstens €2.500 voorschot | De Huisopkoper wordt er direct een voorschot betaald. Dit kan oplopen tot 25.000 euro. De huisopkoper koopt  snel aan wat veel van onze klanten ook willen. Een snelle aanpak en direct geld zijn 2 van onze sterkste troeven. Verder wordt de verkoop afgehandeld bij de notaris.

Vastgoed

Elke vastgoed komt in aanmerking voor de huisopkoper. Gaande van huizen, appartementen tot zelfs garages. Er mag werk aan zijn, zelfs veel werk.

Makelaardij

Huis verkopen zonder makelaardij, dit is voor onze noorderburen. Veel Nederlanders wonen in België en daar wordt makelaar , makelaardij of courtage genoemd. Uiteraard zijn ook alle Nederlanders welkom die een huis bezitten in België.

Maak een afspraak

Bel 0475 22 66 99 of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Uw huis kan echt in één dag verkocht zijn. De snelste weg naar de verkoop van uw woning al 15 jaar lang. Huis verkopen zonder makelaar de huisopkoper koopt uw huis.

DIRECT GELD?
dehuisopkoper

MEER WETEN?

Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van huizen zonder makelaar of immokantoor, of voor een gratis afspraak.