Het huis van een overleden familielid verkopen? 
Kies voor een betrouwbare opkoper.

Een zorg minder

Hebt u een sterfgeval, overlijden  of erfenis  in de familie? Dat is niet alleen emotioneel, maar ook praktisch zwaar. Laat de overledene vastgoed achter? Dan moet u ook nog eens de verkoop van zijn of haar woning regelen. De Huisopkoper neemt u alvast één zorg uit handen door het huis onmiddellijk te kopen. Zo kunt u tenminste al de successierechten meteen betalen.

dehuisopkoper

Vermijd onderhandelingen en hoge kosten

Als u bij een overlijden in de familie in zee gaat met De Huisopkoper, kiest u voor een zorgeloze totaaloplossing zonder moeizame onderhandelingen, zonder hoge makelaars- en dossierkosten, zonder aanslepende onderhoudswerken. Laat alle zorgen over de woning gewoon bij ons achter. Met De Huisopkoper kiest u voor de zekerheid van een snelle verkoop en een netto uitbetaalde koopsom met voorschot.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

eenVrijblijvend bezoek

tweeDirect een voorschot

drieVerkoop bij notaris

Uw voordelen

  • Geen verkoopstress
  • Professionele en discrete dienstverlening
  • Snelle afhandeling van de verkoop
  • Geen kosten door leegstand
  • Altijd antwoord binnen 24 uur

En als dat nodig is, halen we de woning leeg of maken we ze schoon.

Zoekt u een opkoper van een huis door een overlijden?

Bel 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop het huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Uw huis kan echt in één dag verkocht zijn. Wij nemen graag al uw praktische zorgen uit handen.

  • Wij zorgen voor alle nodige documenten.
  • U krijgt direct uw geld.
  • U verkoopt het huis zonder dat u zwaar hoeft te investeren om het op te knappen.

U kunt ons alle mogelijke eigendommen aanbieden, in welke staat ze ook zijn. Is het huis vochtig, slecht onderhouden of volledig aan vernieuwing toe? In elke omstandigheid kunt u rekenen op De Huisopkoper. Welk pand u ook hebt, wij kopen het.

IK WIL TOT € 25.000 VOORSCHOT ONTVANGEN

MEER WETEN?

Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van een huis van een overleden familielid, of voor een gratis afspraak.