Hebt u een villa, appartement of bouwgrond te koop in Zuid-Spanje of Ibiza?

Wilt u snel uw villa of grond verkopen in Alicante of Altea? Wij zoeken woningen in Zuid-Spanje en Ibiza.

Veel Belgen en Nederlanders hebben een tweede huis in het buitenland. Spanje is prima geschikt om te overwinteren of om in de zomer te genieten van zonovergoten stranden en het gezellige ritme van het zuiden. Maar na een paar jaar willen sommige mensen toch weer iets anders ontdekken of iets anders kopen. En dus hun eigendom in Zuid-Spanje of Ibiza verkopen.

dehuisopkoper

villa verkopen in ibiza

Gespecialiseerd in Zuid-Spanje en Ibiza

De Huisopkoper legt zich toe op de aankoop van woningen in Zuid-Spanje, vooral de regio rond Alicante en Altea, en Ibiza. We hebben er de nodige contacten om huizen, appartementen en bouwgronden snel en discreet te kopen om deze in de zomerperiode in verhuur te steken.

We werken op dezelfde manier als met de huizen die we kopen in Antwerpen, Gent, Limburg of Vlaams-Brabant. Snel geld bij verkoop woning, correct en discreet.

In Zuid-Spanje helpen we u ook met de Plusvalia, de Spaanse belasting op de meerwaarde, met het uittreksel van het eigendomsregister en nog veel meer.

Huis in het buitenland?

Hebt u een tweede huis in het buitenland, wij werken voornamelijk regio Spanje wat hierboven beschreven is. Maar hebt u een tweede huis in het buitenland dat buiten Spanje gelegen is mag u ons ook altijd contacteren. Misschien zit er een formule in ” huis kopen verkopen”. Een huis verkopen via internet kan via ons, u zit al op onze website u hoeft alleen ons nog te contacteren. Uw  huis zelf verkopen aan ons, lees onze vele positieve referenties er op na.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

eenVrijblijvend bezoek

tweeDirect een voorschot

drieVerkoop bij notaris

Vandaag nog uw huis verkopen aan een opkoper?

Bel 0475 22 66 99, mail of stel uw vraag op de pagina Contact. En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper. Ook in Zuid-Spanje kan uw eigendom in één dag verkocht zijn.

Ik wil mijn huis snel verkopen

MEER WETEN?

Contacteer ons voor meer informatie over de vlotte verkoop van uw woning in Zuid-Spanje, of voor een gratis afspraak.